Sidor

4 december 2008

Man har rätt att njuta ibland!!

Städat, tvättat, bakat mjuk pepparkaka, diskat, sålt skötbordet på Blocket. Nu ska jag ta en kopp kaffe och njuta en stund!
Jag glömmer bort det ibland, just att njuta! Men så fel det blir då!
Vi måste få tillfällen att njuta!!

Ja, visst finns det tvätt och strykning kvar, jag har inte städat överallt, jag är arbetslös eller i allafall lönlös (!). Men det finns ju alltid något att njuta av och vara glad över! Tex att det inte hänt min man nåt när han svajat runt med långtradaren inatt på de hala vägarna!
Ni som har huslån kanske är glada för att styrräntan har sänkts, eller??

Så har vi ju fått snö också!!! Men den får man nog snabba sej på att njuta av, för den lär ju försvinna!!!

Ikväll ska jag på "alt-övning". Vi som sjunger ALT i kören ska träffas och öva julsångerna. Håller fast vid mitt motto: ALT eller inget!

Njut på!!

6 kommentarer:

Daniela/Neliz sa...

Hej!
Har skrivit 2inlägg ner, men inte fått nått svar så jag testar igen. Har du skickat pif:en än? Ser fram imot att själv få pif'a någon sedan! :D

Kram, Daniela

Himlen Runt Hörnet! Sala sa...

Den har gått iväg med posten, ska vara hos dej inom kort!

♥ jenny ♥ sa...

Ja visst ska man njuta! :) Man glömmer ofta det och det kanske är allra lättast att glömma bort att stressa ner och njuta av en lugn stund mitt i julstressen.
Härligt att ni har snö lite längre upp i landet. Jag håller tummarna för lite snö här nere också. :)

Ha det fint! :)
Kramar från Hälsö

Daniela/Neliz sa...

Idag kom sakerna! Tack så jätte mycket för den ursöta stämpeln, och just en sådan chipboard bokstav har jag aldrig ens sett innan, kul!

Ska piffa vidare när jag köpt lite kul saker att piffa bort :)

Kram!

Wildärtan sa...

Tack snälla du för PIF:en - jättefina saker! Den där stämpeln använde jag faktiskt på mitt första kort jag nåsin kortmakade, och det var ju min man som fick det... vilken nostalgi! Jag ser att Belimi tyvärr fått lägga ned:-(

Allt bra med dig annars?
Kram!

MarieG sa...

Tack för kommentaren i min blogg! Så kul att du sett våra TV-gudstjänster! Men hur du kan känna igen mig är för mig en gåta?...
Ha det bra!!!
Kram!