Sidor

9 november 2010

Du som inte måste ut i trafiken...

... stanna hemma!
Och du som vet med dej att du har svårt med uppmärksamheten i trafiken... snälla!!!! Stanna hemma du också, eller låt någon annan köra!
Idag när pappa och jag hade lämnat sopor på returen åkte vi i sakta lunk mot deras hem igen. Det hade börjat snöa och var lite vitt ute...

Vi kom till en vägkorsning där vi körde på en huvudled och vi ser en bil komma från höger där "hon" hade en liten skylt som hon inte uppmärksammade!
Hon kör alltså rätt ut framför mej... ja, några meter framför och jag bromsar och börjar köra in mot en busshållplats så jag inte ska köra in i bakdelen av bilen. OBS! att jag hade en TOM släpkärra hängande bakom bilen. Givetvis har vi vinterdäck(eller dubb... vet inte) både på bil och släp och släpet är bromsat.
Jag tutar för att göra henne uppmärksammad över hennes företeelse.
Vad gör hon då?? Jo, inte gasar hon, vilket hon inte hade gjort innan heller, utan sänger in mot busshållplatsen där jag försöker stanna.
Sen kom hon nog på att hon kanske skulle köra vidare vilket hon gjorde i ca 15 meter.
Då får människan för sej att svänga vänster.... i nämnd ordning: bromsa, svänga, blinka!
Hur puckad som helst!!!
Jag är inte övertygad om människans kön, men "det" handlade som en förvirrad höna!!!! Så jag antar det var en hon.

2 kommentarer:

Matilda sa...

Hej! Åh vad kul att du hittade in till mig så att jag fick se din fina och mycket mysiga blogg.=)

Nu ska jag skriva en liten lapp med ditt namn på som jag sedan ska lägga i urnan, eller rättare sagt "lotteriurnan"! Lycka till!

Jag håller till fullo med dig om trafikläget. Jag vet inte om det är jag som har blivit lite fegare sen jag fick körkort för lite drygt tio år sedan eller om folk har börjat köra vildare, men jag tycker faktiskt att man ser riskfyllda trafiksituationer varje dag nu för tiden. Läskigt...

Oj vad jag babblar...Men, jag måste bara säga en sak till. När jag såg bilden på din katt som heter Busan fick jag bara en sån där mystisk känsla i bröstet. Hon ser nämligen nästan på pricken ut som min katt Lillan. Nu är Lillan lite större än vad Busan ser ut att vara, men de är fortfarande lika. Jag la in en bild på högersidan i min blogg. Kolla och se vad du tycker.=)

Kram, Matilda♥

zandra sa...

ja den var jätte söt:) sitter på dataskärmen!! tack så jätte mycket...

jag ska med köpa en sån boll:)
Satt hela kvällen igår och försökte sälja in att mamma och pappa skulle köpa en sån med:)

kram