Sidor

30 augusti 2009

Egen massageolja, ett gigantiskt pysselbord och Rock Candy!

Idag har jag varit på SalaMässan. Det är en trevlig tillställning där många Salaföretag och andra ställer ut.

Vi träffade Rorri Racerbil och Store Chris, EMD och ett finskt par som körde motorcyklar i en glob... Ja, de körde båda två, samtidigt. Linus och jag tyckte allt att det var lite läskigt!

När vi kom hem, efter fikastund hos mina föräldrar med kaffe och kubb, så blandade jag ihop min egen massageolja! Va kul! Och va bra den blev!

Imorgon är det skola igen för grabben och 4årskontroll för lillpysen!
Hm, kan han rita en huvudfoting tro?? Nää, det har han faktiskt aldrig gjort! Det blev streckgubbe på en gång för den grabben! Duktig pojk! Han gillar inte sina egna vattenfärger heller... mammas färger ska det vara... Distress Ink!! Kvalitét!

Jag har hittat ett bra ställe på nätet 365 Cards heter den! Kolla ifall ni gillar att göra kort! Hittade den via Nillas blogg. Även denna plats är att rekommendera!
Sen vill jag bara visa en kvinnas "pysselhörna". Hon bor i San Diego och har nog ganska stort hus... Kolla HÄR!


Har ni sett T!m Holtz nya Rock Candy. Kolla in detta!!

4 kommentarer:

Åsa/asamia sa...

Häftigt pysselrum, tänk den som hade så stort....drömmer. Hoppas allt är bra med dig, o att du blandar en bra olja till nästa pysselträff vi träffas på - då får du gärna testa den på mig ;0)

Himlen Runt Hörnet! Sala sa...

Haha! Ja Åsa, du kan få testa den. Det är en babymassageolja, så det är bara att klä av dej, blöjor och allt och lägga dej på en filt så börjar jag massera fötter. Får inte glömma tåramsan! Tålilla, tåtilla, tillerosa, kroknosa och stordimpen upp i vädret!
Man kan ju givetvis ha den till vuxna också... blöjan kan du behålla! <3

Ami sa...

Kikade in på TH:s youtubeklipp och det verkade riktigt spännande med Rock Candy. Tack för tipset!

Gloria Stengel sa...

Hey! That's my scraproom! I'm glad you liked it! Hugs!