Sidor

3 november 2009

Höst/vinter

Ja idag måste jag ta bort utemöblerna. Det sägs att det ska bli snö ikväll! Tittar ofta på klart.se för att se vädret. Det stämmer ofta, så de verkar ha koll.

Ja, visst finns det mycket tråkigt att skriva men det får ni kolla upp själva... (svininfluensa, trafikolyckor och andra olyckor)

Såg också att bensinpriset ska gå ner! Det är bra för oss som bor på landet! Vi har ju inte ens någon bussförbindelse förbi oss här på Rv70.

Nej, nu ska jag gå och elda så vi får det varmt och skönt i huset innan snön kommer, sen tar jag hand om utemöblerna!

Ha en underbar dag!

4 kommentarer:

Jenny sa...

Om ni får någon snö så får ni hemskt gärna dela med er lite till oss nere på Hälsö. ;) Här har det varit riktigt grått och det ser ut att kunna börja snöa när som helst men tyvärr så är det fortfarande alldeles för varmt.

Tack för påminnelsen om utemöblerna, de ska oljas in och ställas bort här också. :)

Hoppas att ni har det bra i höstrusket!

KRAM

Viola sa...

Hejsan, här kom de första snöflingorna idag och så snoras det så in i norden medan jag packar lådor, :( ha en skön kväll, kram

Nordingården sa...

Ja, nu är vintern på g, men det låter ju lysande, om bensinpriset sjunker! För oss som MÅSTE ha bil! Ha en bra helg! Mari.

Viola sa...

Hej, jag använder vanlig vit färg som är vatten baserad, först grundfärg och sedan två strykningar med vanlig färg, lycka till, kram