Sidor

20 februari 2010

Insnöade!


Ja, här sitter vi insnöade i Tärnaby kvarn!
Snön yr runt huset och "vägarna" är igenyrda och vi måste öppna dörren lite då och då, för att den inte ska snöa igen! Vi hyr ju så vi kan inte bygga som vi vill... annars hade vi byggt in både altan och farstubro.
Men det finns ju fördelar med att hyra också! Det är bara att ringa när något går sönder eller om det är problem med nåt. Vi väntar på rörmokare som ska komma och laga en droppande och dånande kran. Det kan ju ta tid, men vi väntar!

Tur att mamma och jag var till Symässan igår! Det var inga som helst problem för oss att ta oss från Sala till Storstaden, men våra vänner som åkt buss från Västerås hade fått stå i en timme för att vänta på att två krockar skulle forslas undan!! inte kul, varken för våra vänner eller för de inblandande!

Jag hämtade min symaskin (Bernina 1230) som varit några dagar i Mora på lagning! Jag fick tillbaka en helt fantastisk maskin, trots att det var samma! Hon fick den behandling hon förtjänar!! Tack Börje!!!
Så idag har jag sytt ljuspåsar i olika former och färger. Gammelrosa och vita har det blivit! Sydde lite på beställning från sönerna också! De blev nöjda!

Nu ringde vår snöröjare och kollade hur vi hade det! Vi är insnöade men sa att vi ringer när vi behöver hjälp. Han kommer förbi nästa gång han kör sin runda! Här blåser det nämligen igen hela tiden så efter en timme är det lika dant igen i den här stormen!

1 kommentar:

Nilla sa...

Fy nu måste ni vara trötta på all snö! Fast snart får ni nog ta fram båten när snösmältningen sätter igång, skratt! Roa dig nu med symaskinen!! Kram från ett väldans varmt Malaysia o Nilla